Over ons

Boomkwekerij de Jong van laarhoven is een betrouwbare partner, waarbij het kweken van kwalitatief goede bomen, voor een betaalbare prijs en de persoonlijke relatie met onze klant als belangrijkste drijfveren worden beschouwd.

100% eerlijke bomen

Onze bomen zijn meermaals verplant (elke 4 jaar) en hebben daardoor een goede hergroei, zijn soortecht, worden ziektevrij geleverd en zijn NAK-gecertificeerd. Wij voeren een MVO beleid en zijn transparant middels een kwekerijboek zodat de herkomst en het verloop van de boom inzichtelijk is.

Afspraak = Afspraak

Wij leveren de bomen die u besteld heeft, snel en keurig. Wij hechten veel waarde aan gemaakte afspraken. Wat we zeggen , doen we. Wij zijn een betrouwbare partner

Wij maken uw order compleet

U heeft maar 1 afhaallocatie, dit scheelt u tijd en geld. Wij hebben een breed assortiment in de maatvoering 14-16 tot 70-80 stamomtrek.

Snelle en flexibele levering

Wij kunnen binnen 24 uur leveren. Zeer efficiënte manier van het laden van de bomen op transport. Van afhaal tot levering aan het plantgat. De bomen staan klaar op het moment dat u ze komt ophalen. U heeft geen wachttijd.

Duurzaam geteeld

Wij zijn al sinds 2005 aangesloten bij Milieukeur. Wij zetten Tagetes (Afrikaantjes) in voor grondontsmetting. De bomen krijgen de juiste verzorging, zodat ze een natuurlijk afweersysteem opbouwen met als gevolg: betere aangroei en bladkleur